De'Fake Smile ϟ




Sayang akan Kucing !
05 May 2012 | 7:55 AM | 0 Students

\\Assalamualaikum// . Lame kan ayu tak update blog ? Nginduww kite tak ? Haha , perasaan lah kau ayu padahal takde sape pon bace blog kau nie , jangan nak ss sangat lah kan . Ouh , ye ke ? Hihi , tujuan ayu update blog nie ayu nak cerita pasal kucing ayu . Nie mybe post ke 2 ayu pasal kucing first post pasal kucing ayu mati kene langgar toe . Aaaaa sedih nya , ayu sayang gile kucing toe sebab dia manja . 

Okay , forget it . Sekarang nie ayu ade 14 ekor kucing . Memang kucing ayu sendiri + kucing kene buang + kucing datang dengan sendirinya . Wahh , nampak macam tempat peliharaan kucing kan-2 ? Sokey , ayu memang suke kucing and ayu tak boleh lah tengok orang dera-2 kucing nie depan mate ayu . 

Rase nak balas dendam balik dekat pendera kucing nie . Kalau negara ayu tak de undang-2 bab-2 balas dendam dekat pendera kucing nie dah lame ayu buat . Tapi negara ayu ade undang-2 sebagai rakyat ayu patut lah patuh . Cewahh kau ayu , menyampah aku bace ! Terpakse lah ayu simpan je marah nie biar dekat akhirat nanti Allah yang balas semua nya . 

Ayu pernah lah jugak marah kucing ayu ialah sebab dia selalu kacau ayu time makan . Ayu dah lah tak suke orang kacau ayu time makan nie . Lepas ayu marah kucing ayu toe ayu buat baik dengan dia balik kayy , ayu tak de lah kejam sangat kalau bab-2 kucing nie .  Okay nak tengok kucing ayu tak ? Semua dalam gambar dekat bawah toe aksi yang kucing ayu buat sendiri tiada paksaan . Dia yang tetibe dah jadi macam gitu nak buat macam mane kan . Layan je lah ~~ 







Sincerity ✿


Older Post Newer Post