De'Fake Smile ϟ




I LOVE YOU ABAH !
31 May 2012 | 6:42 AM | 0 Students

\\Assalamualaikum // . Hari ini ayu nak story pasal my father atau adik-beradik ayu panggil "abah" . Korang semua nak tau tak , 3 hari yang lepas , mak ayu balik kampung tinggal lah ayu dengan abang ayu yang kedua dan abah ayu . 

Ayu kene tinggal sebab ayu ade kelas tambahan untuk budak form3 . Haih . ape lah cikgu nie , kalau dah cuti toe cuti je lah kan nie tak nak buat kelas tambahan lah bagi kerja sekolah lah . Lupa kan pasal toe . Perkara dah terjadi pon . Abang ayu tinggal pulak sebab dia kerja . Abah ayu pon same kerja . 

Tapi yang best nye kan , selalu nye abah ayu akan keluar malam biase lah polis nak round-2 nak tengok kot-2 ade pape terjadi ke . Tapi mase mak ayu takde ayu tengok abah ade je dekat rumah sepanjang malam , siang memang abah pergi kerja lah . 

Wahhh^^ rase terharu nyaa . Haha , ieyalah abah sanggup jage anak perempuan dia sorang niee . (perasaan) Haha , padahal abah memang takde kerja kot malam toe . Haih , ayu memang takboleh tinggal rumah sorang-2 tau takk , yeah ! ayu mengaku ayu sorang yang penakut . Tapi selamat lah kawan baik ayu syazwanie teman kan + pulak dengan abah ayu . 

Wahh , ade duaorang bodyguard jage ayu . Kau ade ? Okayyy , diam . Don't say any word perbbbb (super spontan) . Hehe ^^ . Nak tau satu secret takk , semalam kan ayu nangis . Wuuu ~~ sebab mak ayu kate nak balik esok . Eeeee ! janji nak balik hari rabu last-2 balik hari khamis . Mane tak menangis + bengang . 

Sampaikan najib mesej pon ayu balas macam nak taknakkk je . Kesiaan dekat awokk . Sorry kayy awakk . Haha , godikk lah kau nie ayu ! Okayyy-2 , sampai di sini saje lah coretan ku ini . Ayat aku taknak kalah lah pulak . 
Sincerity ✿


Older Post Newer Post