De'Fake Smile ϟ




#Ade ubi ade batas , Ade hari gue balas !
26 May 2012 | 6:24 AM | 0 Students

\\Assalamualaikum// . Awak yang tengah bace nie , ayu nak cakap nie . Mai dekat-2 sikit , takut tak nampak pulak nanti . Hehe . Thank you nye sebab visit my blog . Kalau awak selalu stakler blog saya nie kan-2 mesti awak tahu kan yang ayu dah edit blog . Haha . >Bangge< lah pulak . Padahal ayu gune blogskin je . Edit sikit-2 je kot . 

Amacam , best ? happy ? dah habis exam pertengahan tahun . Ayu rase lega sangat-sangat . Ieyalah sejak exam nie ayu asyik tidur dengan buku je orang lain semua tidur dengan bantal ayu tidur dengan buku je . Tv pon sekarang ayu jarang tengok . Tapi ayu takut sikit lahh , ieyalah macam mane lah markah periksa nanti . Menakutkan tau ke tidak . 

Ayu nak tanye nie sape budak form 3 yang dah siap buat folio sejarah ? Ayu satu ape pon tak buek lagi , cikgu lagi lah senang "awak tiru je lah budak sekolah lain punye' . Apo pon tak boleh . Then ayu nak pinjam lah dekat seorang budak nie , ponat ayu pujuk dia nak pinjam . Sampai kan ayu datang kawasan rumah dia ieyalah ayu tktau rumah dia kan . 

Then ayu call lah , dia cakap rumah dia lorong 22 , ayu cari punye cari then jumpe dia takbgitau pon number rumah dia tapi ayu ade cakap duduk depan rumah dia . Then ayu round-2 tak jumpe-2 . Then ayu call lah membe rapat dia , dia cakap lah rumah membe ayu nie macam mane . 

Lepas toe ayu jumpe lah satu rumah nie yang ciri-2 dia serupe dengan membe dia cakap . Then ayu tekan lah loceng banyak-2 kali , ieyalah marah punye pasal lah kate kan . Then ade budak lelaki dalam umur 19-20 tahun macam toe keluar dia tanye 'carik sape? ' ayu pon jawab lah "carik (name kawan ayu)" . 

Lelaki toe pon jawab lah "hah , salah rumah nie" . Then ayu pon pergi lah . Dah lah tengah marah + malu pulak toe . Ayu terserempak lah dengan membe ayu yang ayu carik dari tadi , bile dia nampak ayu dia terus blaa . Eeeee ! sakit nye hati niee . Dah lah kerja sekolah kau selalu pinjam dekat aku . Ade ubi ade batas , ade hari gue balas . Kau tunggu !


Sincerity ✿


Older Post Newer Post