De'Fake Smile ϟ




Alhamdulillah .
06 April 2012 | 5:44 AM | 0 Students



\\Assalamualikum// . Hai korang ? Sihat ? Macam mane ujian baru-2 niee . Okay ?? Ayu just nak share kegembiraan ayu dengan korang yang tengah bace nie . Bukan ape tau , ayu first time dalam number top 10 dalam kelas Barakah . Barakah nie kelas ke 2 dalam 5 kelas yang ade semua . 

So ayu gembira lah sangat-2 lah kan . Korang jangan nak buruk sangke dengan ayu pulak kayy , karang korang ingat ayu nak menunjuk-2 . Alaa , relax lah bukan ayu dapat number 1 pon kan . Ayu dapat number 7 jee kan , so tkpayah nak buruk sangke kee . Bak kate cikgu ayu kite mestilah selalu bersangke baik dengan semua orang . 

Okay , sekarang ayu nak cakap pasal BI ayu kenape rendah ? First sekali ayu nak cakap yang keluarga ayu BI memang tkde sape pon yang dapat A , kalau B toe ade lah . Sebab yang kedua pulak , ujian BI untuk kali nie tkde kertas 1 lah , toe susah sikit nak score . And sebab yang terakhir kan ayu ade cerite cikgu zainal dah bersara so ayu tktau sape yang tande kertas BI tok kelas 3Barakah . Dengar cerite cikgu yang tande kertas kiteorang nie kedekut markah sikit . Dengar cite jee lah tktau lah bertul ke tidak kan .

Eh , lupe pulak tadi baru jee ayu cakap kene bersangke baik dengan orang kan-2 . Ape lah ayu nie , cakap jangan buat tapi dia sendiri yang buat . Well you know me , saya ade lah manusia biase lah awak . Jangan marah kayy ? Nanti kene jual . Hihi .

Sebenarnye kan korang , ayu dapat number 7 nie pon sebab seseorang . Name dia shareena . Dia nie budak pandai tau tapi perangai dia nie boleh tahan jugak gile-2 . Seronok lah kawan dengan dia . Waktu periksa ayu selalu nampak dia bace buku . Ayu nie bersifat dengki sikit , ayu takboleh tengok orang lebih daripda ayu , mesti ayu akan dengki dengan orang toe and rase nak beat markah yang dia dapat lebih daripade ayu terutama kawan yang rapat dengan ayu .

Shareena nie selalu bace buku , so ayu rase macam dengki dengan dia so ayu bace buku jugak . Kalau dia dah berhenti ayu takkan berhenti ayu akan tunggu lame sikit then baru berhenti . Macam ayu cakap ayu taksuke tengok orang lebih daripada ayu . I'm jelouse with you . Okay sampai di sini sahaja lah coretan ayu untuk kali nie .Cewahhh , lagi sekali ayu ingat kan korang , ayu post macam nie bukan nak menunjuk .

Sincerity ✿


Older Post Newer Post