De'Fake Smile ϟ




We All Love You Sir Zainal .
01 March 2012 | 9:40 PM | 0 Students

*Credit gambar : Zaty Asri *

\\Assalamualikum//  Hari nie 02.03.2012 . Kenape ? Kenape ? Ayu tulis tarikh toe ? Nak tahu kee wahai adek comel yang lagi pandai ? Haha , mesti tengah kembang t0e kan-2 . Elekh mengaku jee lah tkde sape p0n yang tau kite-2 jee . -Okay dah habis- . Tarikh t0e sempena hari jadi orang dalam gambar atas t0e . Name nyee Sir Zainal . Dia dah pencen lah awokss semua .  Semalam Sir baru jee bersara . Sedih gilee tau walaup0n dia ajar ayu baru 2 bulan jee . 

Tapi ayu rase macam dah lame jee kiteorang rapat . Sir ade bagi ayu duit RM2 ringgit . t0e p0n nak kecoh kan ? Haha , peduli berape ayu hah ? Korang ade -2 ?? Ade ayu kesah tak ? Hokay , jangan nak banyak bunyi kau sini . Ayu ade suruh sir sambung sampai habis tahun niee je lah kalau boleh lah , tapi Sir cakap dia dah tak larat lagi . 

Aduhaii , Habis t0e sape yang nak ajar budak kelas 3Barakah ? Mogok lah beramai-2 camgini . Sir cakap cikgu baru nanti masuk ajar kiteorang . Mintak-2 lah cikgu baru t0e nanti baik macam Sir Zainal . Aminnnnn . Berharap teramat lah sangat niee . 

Btw lupe pulak nak cakap . HAPPY BIRTHDAY SIR ZAINAL YANG KE - 56 form budak kelas 3 Barakah . Terima kasih kerana ajar budak kelas 3Barakah yang selalu nyee buat bising bile Sir masuk and bile Sir suruh kiteorang bace novel , kiteorang tkdengar p0n cakap Sir kan-2 . Kiteorang buat keje lain , Biase lah budak-2 kan-2 . Haha . And paling-2 important Sir kene tahu adelah .................... Semua warga SMK Panchor sayang akan SIR ZAINAL . - The End- 
Sincerity ✿


Older Post Newer Post