De'Fake Smile ϟ




Singgah Bace Sini Awokk yang Comel .
23 March 2012 | 6:26 AM | 0 Students


\\Asalamualaikum// soalan yang same ayu akan tanye bile ayu update blog yee tak ? Awokk semua sihat -2 tak ? . Haha , ayu prihatin niee tau-2 dengan orang yang tengah bace niee . Pape pon comel tak budak dalam gambar atas toe , well ? you know me ? haha , budak toe adik angkat ayu tau-2 . Haha , nampak benor nipu nyee kan-2 . Biase lah saya manusia biase yang suke kelentong orang niee , tapi lepas toe saya bagi tau perkare sebenar kayy . 

Jangan nak cakap yang korang tak pernah kelentong ? kecuali lah korang toe baik orang nyaa , toe takpe lah kan , ayu percaya . Tapi betul lah cakap orang "sekali kite tipu orang toe , samapi bile-2 pon orang toe tkkan percye dekat kite " . Sekrang nie kan-2 , korang semua takboleh percaya sesape pon kecuali ahli keluarga korang , kawan baik ? pon better ayu rase jangan lah percaya sangat . Dia taksemestinyee baik dengan kite untuk selame-2 lame nyee kan . So bersiap sedia sebelum terkena .

Ayu bukan nak perli sape-2 kayy . Ayu nie bukan nak cakap besar lah , tapi ayu nak bagitahu satu rahsia , tapi rahsia takboleh bagitahu kan-2 , so bukan rahsia lah . Haha , mengarut lah pulak kau niee hah ayu . Ayu boleh tau orang t0e tipu ayu ke tak . Ayu boleh tengok dari mate , muke dan cara percakapan dia . Dari situ jee ayu boleh tau dia tipu ayu ke tidak . Walaupon time dia cakap ayu angguk jee , angguk ayu takbermakne ayu percaya kayy , ayu just nak sedapkan hati dia je . Lepas jee dia cakap ayu terus siasat .

Hihi , awok jangan terasa lah pulokk kayy ? Kalau awak nak terasa jugak , hah suke hati hang lah . Tukar topik pulak kayy . Ayu sekarang tengah dengar lagu purnama merindu . Hah , best gile lagu toe , teringat pulak dekat MN kitee lah . Haih , godikk pulak anak Encik Othamn niee . Well , bukan perempuan namenyaa kalau takde gedik . Betul ke tidakkk ?

And nie paling important ayu nak story dengan korang , cikgu yang ayu ade story dulu-2 t0e , ingat ke tidak ? Okay , confirm hang tak ingat kan-2 ? Kan cikgu Zainal t0e dah pencen so tkde cikgu lah ganti , tapi dia ade masuk kelas ayu and siap bagitahu lagi dia nak mohon ajar kelas ayu . Adoiii !! Nie den tak gomar niee , kenape pilih kelas ayu ? Kenape takpilih kelas lain , please-2 . Dia ajar memang paham gile tapi ayu taksuke lah dia tkbgi bincang and dia suke tengking-2 . Itu yang menyebabkan time dia masuk jee tangan ayu sejuk gilee wey , bile dia keluar panas jee . Kayy , dah habis bace kan ? habis dekat sini jee kay , kau jangan nak poie cite dekat orang lain pulak , den tampor kau kang . Ade faham ? Good boy/girl . 
Sincerity ✿



Older Post Newer Post