De'Fake Smile ϟ




Ayu Rindu Awak semua !
22 February 2012 | 11:37 PM | 0 Students


\\Assalamulaikum// Banyak kerje sekolah tak adik-2 ku sekali . haha . Ayu lagi banyak t0e lah jarang nak update blog sebab kalau nak update mesti panjang-2 bagi kauorang ngantuk bace stroy den nie . Hokay stop ! nanti lagi banyak ayu merapu . Ayu update nie p0n sebab ayu rindu dengan mak & abah ayu . Diaorang pergi balik kampung jage nenek ayu dekat hospital . 

Aaaa rindu gilee nie . Selalu nye semua bende mak ayu buatkan nie sekrang akak ayu yang buat semau t0e , hihi metsi korang fikir ayu yang buat semua kan , tkdpt do , kalau nak suruh ayu masak . Ayu tak reti kayy , ayu just reti masak nasi and masak nasi jee . Maggie ?? Boleh lah . Tapi kalau masak ikan ke hape , memang tkdpt doo nanti dia meletup-2 lah . Ayu tak suke . 

And ayu rindu sorang lagi . Certeka-2 . sape . Haha , My beloved MN . Ayu rindu die sangat-2 tapi rindu ayu dkt dia tksetanding ayu rindu dekat mak & abah ayu walaup0n Mn tinggalkan ayu lebih lame drpde mak &abah ayu . Sokay sayang janji ayu sayang awokk kan . Dia pergi p0n bukan untuk berfoya-2 , dia pergi untuk belajar time cuti sekolah jumpo lah . Aduhai . lu releaks jee lah ayu . Okay lah babai awak semua ayu nak pergi jemput adik ayu dekat sekolah . Aaa takpernah bawak motor pegi sekolah . Menakutkan betul lah dah lah hari nie budak sekolah rendah ade pafa banyak lah kerete kejap lagii . xD
Sincerity ✿


Older Post Newer Post