De'Fake Smile ϟ




Awakss Comel *bace sini*
06 February 2012 | 7:01 PM | 0 Students


\\Assalamualikuim// . Sekarang bulan berape nyee adik comel ?? bukan awak yang tengah bace nie tau sebelah awkss t0e certengok . Hihi , saje nak mengade dengan awakkss sebab kiteww rinduww dengan awakkss lah . *ayat wempitzz* . Lame kan ayu tak update blog . Sekarang dah bulan 2 kan . 

Rase macam kejup jee , ayu rase macam baru je masuk sekolah . Ustazah ayu cakap masa memang jalan macam biase cume berkat mase t0e , ontah lah susah den nak terangkan , hang tanye sendiri dokat ustazah den kayy *takfaham ? bukak google translate sano* . 

Nak cerite apa lagi nyee awakss ? Nie lah bende yang paling ayu maleh nak fikir nak update pasal ape ? karang mengarut-2 tkde sape nak bace , *sodiss* . cerbagi idea sikit , nie tak bace jee kerje awakss niee . Pasal boyfriend ayu ? Lupe kan saje lah nyee , nanti orang cakap ayu nak tayang boyprenn pulak kan . Aduhai .

Kite cerite pasal sekolah lah nyee ? sebab ayu kan budak sekolah lagi , lagi p0n ayu kan budak PMR untuk tahun nie , Wah tak ku sangka tak ku duga , waa dah besau rupenyee . Semua cikgu yang ajar ayu dekat sekolah semua sporting gile beb ! kau ado ? kayy kau diam . Just ayu kan masuk tusyen berbayar dekat sekolah , spoil gile ayu masuk tusyen berbayar dekat skolah sebab cikgu cakap semua cikgu luar , so sebab t0e lah ayu masuk .

Sekali masuk jee , semau cikgu sekolah ayu just sorang jee cikgu luar , perhh nie waa nak marah nie , rase nak keluar jee balik tapii duit dah bayar t0e . Ayu takkesah cikgu dalam tapi sorang cikgu nie ayu memang kalau boleh taknak dia ajar , sebab selalu nak aim perempuan je , semua perempuan salah walaup0n dia t0e perempuan . Haih , dah lah dia cikgu disipin . Apa ayu boleh buat sabar je lah kan . 

SAYA SAYANG AWAK LAH MN !!!

Sincerity ✿


Older Post Newer Post