De'Fake Smile ϟ




Sekolah . Sekolah . Sekolah .
06 January 2012 | 4:36 PM | 0 Students


\\Assalamualikum// . Dah berape hari ayu tak update ? Ouh , 4 hari dah ayu takupdate blog lah . Sorry guys . Ayu busy tau dengan belajar , kerja rumah . Memang kalau dah start sekolah ayu memang jarang nak update blog , biase lah budak sekolah gitu . Hihiw :XD

Ayu nak cerite sikit pasal sekolah ayu tau , korang tau tak first ayu rancang nak beli beg warne kelabu tau-2 , dah jumpe then rase macam takberkenan di hati . So ayu beli lah warne biru . Lepas t0e masuk je sekolah ayu nampak capital A pakai beg warne kelabu . Uh , selamat takbeli kalau tak dah same warne dengan dia .

And satu bende yang buat ayu sakit hati , beg ayu yang warne biru t0e dekat sekolah ayu dah 4orang yang pakai , wah ! buat segan je beg same-2 nie . Dah lah design same , warne p0n nak same jugak ke . Alaa , nak tukar beg lah camgini . 

Setakat nie cikgu semua ayu suke tapii taktau lah nanti tukar jadual sebab sekolah ayu nie suke bebenor tukar-2 jadual yang paling ayu taksuke tukar-2 cikgu , Ayu dah rapat dengan cikgu nie sekali kene tukar cikgu pulak , Kena lah belajar untuk rapat dengan cikgu t0e balik. 

Tahun nie ayu PMR tau , ayu tak ready pape p0n , and sekarang dah rase debaran . Kecoh je ayu kan , baru bulan 1 dah gelabah kan-2 . Mase UPSR takde lah takut macam nie , PMR je pulak tetibe dah takut . Kenapa ? Kenapa ? Kenapa ? Lu pikir lah sendiri .
Study biar lepak , Result biar gempak !!

Sincerity ✿


Older Post Newer Post