De'Fake Smile ϟ




Kecelaruan Melanda Diriku :P
19 January 2012 | 12:00 AM | 0 Students

\\Assalamualikum// , kawan-2 ayu sekalian boleh tolong fikirkan untuk ayu tak ? sekrang nie ayu serabut gile-2 nie , dah lah tahun nie PMR tapi ayu sebok focus dekat boyprenn ayu je . Sekarang nie ayu serabut sebab ayu , minggu depan dah 24.01.2012 kalau sape yang rapat dengan ayu mesti dia kenal sangat tarikh t0e . 

Nak ayu bagi tau ke ? haih , malu lah , gedik punye ayu ! okay-2 tarikh t0e hari jadi ayu yang ke-15 . Dah tua rupe nye ayu nie kan-2 . Berkemungikanan ayu akan meet dengan dia . And nie first date kiteorang . Kalau ayu pegi jumpe dengan dia gerenti dia lah lelaki pertama yang ayu kenal dalam facebook je . Korang sendiri dah bace dekat "The webmister" t0e pasal ayu kan-2 ? 

Ayu taksuke jumpe orang yang ayu kenal dalam facebook . Maksud ayu dekat sini , ayu segan nak jumpe diaorang , seriusly , ayu takboleh . Kalau ayu jumpe p0n dalam keadaan di pakse dan ayu akan diam jee berhadapan dengan dia . And sekarang perasaan ayu , rase sayang ayu dekat dia makin menghilang . 

Mybe sebab kiteorang dah lame tak text kot , takpe-2 ayu tunggu dia balek asrama kalau still perasaan nie same makne yee _______________ . Ayu takcakap ape-2 okay , dia t0e sebenarnye baik sangat-2 and dia dlu ex ayu and sekrang kiteorang cple balik . Dulu kiteorang tak lame p0n sekejap je , biase lah cinta budak-2 , sekrang p0n lebih kurang je . Ayu clash dengan dia dlu p0n sebab dia suke memaksa ayu . Sape yang dah kenal ayu lame , dia mesti tau perangai ayu yang taksuke"dipakse" . 

Ayu rase rimas kalau orang yang suke pakse-2 yang ayu takready pape p0n , Tapi dia bukan pakse ayu buat bende jahat okay , dia baik . Ade lah something dia pakse tapi ayu takboleh bagi tau lah , biarlah rahsia... hanya kawan paling ayu rapat je yang tau pasal hal nie tau . :XD
Sincerity ✿


Older Post Newer Post