De'Fake Smile ϟ




Happy Bithday To Me :D
24 January 2012 | 6:07 PM | 0 Students


\\Assalamualikum// sape ingat tarikh semalam , semalam tarikh eh 24.01.2012 kan-2 ? Hari jadi ayu lah . atoyai t0e p0n tak ingat ke ?  hihiw , gurau je . Orang yang first wish dekat ayu kawan baik ayu Nur Syazwani . Sebenarnya kan lagi semalam ayu tunggu mesej dari Si Dia tapi dia tak wish pape p0n dekat ayu .

Dia ade cakap yang dia demam teruk tapi kalau susah sangat p0n tulis je lah HB sbgai singkatan Happy Birthday dekat ayu . Nie Hb p0n dia tak cakap seriusly ayu sakit hati rase nak menangis tau ,tapi belum menangis lagi okay , ayu just pendam dalam hati je lah . 

Sekarang nie kiteorang dah jarang text sebab dia demam tapi ....... mase cuti sekolah nie je lah pelunag kiteorang t0k text lame-2 tau tak sebab dia sekolah asrama . 


Sincerity ✿


Older Post Newer Post