De'Fake Smile ϟ




2012 ? New Year :XD
02 January 2012 | 4:26 AM | 0 Students


\\Assalamualikum// , rindu dengan kite tak awak ? haha , mengade punye ayu :XD . Sorry okay sebab lame ayu tak update blog biase lah saya kan budak sekolah sebok dengan barang sekolah kitew lah awak . hihiw . Esok last cuti sekolah kan-2 pastu masuk sekolah , ayu dah jadi budak form3 .

Serius ayu cakap memang ayu tak sedia lansung nak masuk form3 nanti , ayu rase macam ayu still budak form1 je tau , haha berlagak muda je kau nie lah ayu padahal dah tua . Biase lah semua orang berangan nak jadi muda je sentiasa sape berangan nak jadi tua sila angkat tangan anda . Takde kan-2 .

Nak tanye sesuatu boleh tak , boleh kan-2 . Sape di TAKEN pada 01.01.2012 ? Sape-2 sila bagitahu ayu sekarang sebab kan-2 kite same tau , Haha . Dah -2 stop cerita pasal t0e kite cerita pasal bende lain pulak kay sayang oi . hihiw . 

Korang semua dah bersedia ke nak masuk sekolah untuk tahun 2012 nie ? Ayu takbersedia 100% lansung nak masuk sekolah sebab tahun nie kan ayu PMR , wah lagi lah waa kecut beb ! . Mesti cikgu semua garang-2 kan , pastu mula lah banding-2 kan kelas , mula lah kene maki , mula lah kena pukul , mula lah taktidur awak , mula lah kene bangun awal ! Haaa , ayu taksuke semua t0e , tolong lah bile lah nak habis sekolah nie kan-2 . Sangat menyampah !


Sincerity ✿


Older Post Newer Post