De'Fake Smile ϟ




WHERE IS MOST IMPORTANT FOR YOUR LIFE ?
06 December 2011 | 6:43 AM | 0 Students
hello ! selamat malam . Hari nie ayu dapat study satu bab je sebab masalah kesihatan yang tak mengizinkan anak gadis Encik Othman bersama Puan Fardizah untuk mengulangkaji pelajaran . hihiw . hari nie ayu nak cerite pasal mane lagi penting KECANTIKKAN ATAUPON KEBIJAKSANAAN ? where is most important for your life ? okay , bagi ayu kan-2 dua-2 t0e penting untuk ayu but yang lagi penting untuk ayu ialah kebijaksanaan . kenapa ? kenapa ? kenapa ? sebab kalau kita dah pandai kita boleh masuk universiti then lepas t0e kita boleh dapat pekerjaan yang baik ataup0n yang menjamin kehidupan kita then kalau dah dapat pekerjaan yang baik metsi gaji p0n lumayan kan-2 . hah , dah dapat gaji t0e half simpan lah half lagi pergi lah memanja kan diri korang . hah , time t0e lah nak cantikkan diri , nak putih , nak slim kan badan semua adaa . kau ado ? haha \gelak jahat/ . okay , untuk kecantikkan pulak bagi ayu kan-2 kalau cantik tapi takbijak buat apa , krang senang-2 je kene tipu dengan orang . cantik p0n nak pergi mane kak oii , nak cari boyprenn ker ? lelaki sekrang memang suke cari girlprenn yang cute miut camgitu lepas dah berminggu dengan awak nanti dia jumpe p0mpuan yang lagi ciut miut , cantik dari awak dia tinggalkan awak . acano t0e ? cerjawab . so ayu nasihatkan korang pentingkan pelajaran daripada kecantikan . dengar nie ayu nak habak maii ' KEBIJAKSANAAN DIDAHULUKAN KECANTIKAN DIUTAMAKAN ' so ? lu pikir lah sendiri .
Jyeah ! ayu p0n kadang-2 pentingkan kecantikan , hihiw \nasihat orang je kau tau kan/


Older Post Newer Post