De'Fake Smile ϟ




Join Contest Blog Superawesome by Sha !!
18 December 2011 | 7:28 AM | 0 Students



\\Assalamualikum// . awak sihat tak ? yee awak yang tengah bace nie sihat ke tidak ? Kalau taksihat pergi lah makan ubat nanti sakit pulak . Ayu ade join satu contest nie nak tau ayu join sebab ape , jeng jeng . ayu join sebab hadiah dia lumayan tau , aww . Kalau ayu menang kan best . Ayu takpenah menang mane-2 contest p0n tau , kesian tak ? alorr . hihiw . Ouh , lupe pulak name contest nie ialah CONTEST BLOG SUPERAWESOME II BY SHA . And ayu ditag oleh budak comel nie TEKAN SINI Cube korang try bukak blog dia and tengok supe hadiah , sumpah awesome gile . Tapi kan-2 ayu takut takmenang je ialah selalu blog yang ade tutorial jee kan menang , blog diaorang kan awesome , cantik , kemas sume and kreatif . Apa p0n ayu nak join gak , nak cuba nasib lah katekan .
Ayu tag :-
Sincerity ✿


Older Post Newer Post