De'Fake Smile ϟ




I MISSYOUU !
08 December 2011 | 1:53 AM | 0 Students
* I capture your face when your reading it *
hello ! ayu nak cerita pasal apa erk ? sorry yee kalau BI terabur , jangan nak kisah sini . bosan , tadi baru je habis bace novel yang terhangat masa kini bukan OMBAK RINDU , ayu baru bace novel 7HARI MENCINTAIKU . tapi banyak ayu selang-2 bukan boring kayy , ayu takut taksempat nak habiskan novel yang beribu muka surat t0e , dah lah malam nak bace sejarah form1 t0e , malam tadi takbace , biase lah pemalaz .
hihiw , best tak lagu blog ayu t0e , yeah ! dah tau dah lagu t0e memang dah lame tapi kan-2 lagu ayu selalu dengar bila rindu kat capital A , hihiw dah mula mengade dia dah kan-2 .
Once I said ILOVEYOU , until I die ILOVEYOU \\ credit to fatin hazwani//


Older Post Newer Post