De'Fake Smile ϟ




Hello School ?
23 December 2011 | 6:58 PM | 0 Students


\\Assalamualaikum// semua . Lame tak ayu takupdate blog ? lame kan-2 . Sorry guys ayu balik kampung lah , kampung ayu bukan macam kampung korang moden siap ade wifi lagi . Hari nie tarikh 24.12.2012 birthday abang long ayu . Selamat hari TUA abanglong . And korang perasaan tak mase cepat gile berlalu , penjam celik pejam celik dah tinggal lagi seminggu nak naik sekolah . Sebenarnya ayu takperasaan p0n yang tinggal lagi seminggu nak naik sekolah , ayu perasaan p0n sebab cousin ayu yang cakap . Tahun depan ayu PMR , wah taksangke ayu tahun depan form3 ayu rase memang mase cepat sangat berlalu . Ayu dengar keputusan PMR member-2 and cousin sendiri kecut pulak ayu semua banyak A , ayu ? hihiw . Kita tunggu dan lihat apa keputusan PMR ayu nanti .
Nanti masuk sekolah , mesti susah nak tulis kan-2
Sincerity ✿


Older Post Newer Post