De'Fake Smile ϟ




Harap Berangan Jadi Kenyataan .
10 December 2011 | 11:20 PM | 0 Students
hello ! best tengok bulan gerhana semalam ? memang best dapat tenangkan jiwa yang berserabut and dengan angin malam yang sempoi-2 bertiupan , Wah ! rase cam nak tidur dekat luar je kan-2 . sape yang tengok dengar boypren t0e ayu nak cakap'untung lah awakkan' . act ayu update nie nak cakap ayu dah habis bace buku 7hari mencintaiku semalam , best gile bace buku t0e sampai menangis tapi cover malu lah iteww\gedik lah pulak/ . Krakter yang ade dalam buku t0e smpai terbawak-2 dalam dunia realiti ayu , hihiw sape yang dah bace t0e espically perempuan mesti teringin kan suami macam khuzairi\watak dalam novel/ , kalau ayu dapat suami cam t0e kan bagus\berangan lagi/ caring , penyabar , taat , setia, handsome , badan sasa , soleh , berkerjaya , dan lain-2 . hmp ayu selalu berangan nak suami cam t0e satu hari nanti , Aminn ...
I want husband like that please !


Older Post Newer Post