De'Fake Smile ϟ




Fikirlah Perasaan Orang Pabila Kamu Berbicara
07 December 2011 | 4:38 AM | 0 Students
hello stalker ! sihat ? dah makan ? ayu nak story pasal 'suke ke kene ejek dengan orang' korang suke tak kene ejek ? seriusly ayu taksuke , nak tau diorang suke ejek ayu apa ? hah , mai sini dekat-2 yeah , diaorang suke ejek ayu 'gemuk' perkataan bagi semua manusia menyampah . fikir orang suke ke kene ejek cam gitu hah , walaup0n time korang ejek ayu camgitu korang nak tau apa ayu cakap , tapi ayu cakap dalam hati lah taknak bagi orang yang ejek ayu t0e sakit hati kan-2 , ayu just cakap 'alhamdulillah' and then ayu senyum walaup0n hati ayu rase nak tumbuk je orang t0e . ayu just bersabar . nanti ALLAH balas lah yee .
So becareful when you want speak something .


Older Post Newer Post