De'Fake Smile ϟ




Berfikir dengan betul !
14 December 2011 | 12:43 AM | 0 Students


hello ! hari nie ayu nak share dengan korang satu perkara penting yang berlaku dekat negara kita , yeah ! MALAYSIA ! so ayu harap korang bace dengan sopan nyee -> TEKAN SINI <- .
dah habis bace ? okay , kita same-2 lah doakan supaye negara kite dijauhkan dengan bende -2 t0e sume okay :D . ayu nak tanye pendapat korang sikit lah , korang rase patut ke ayu delete accout twitter ayu , ialah ayu rase macam bosan je dengan twitter nie , bile ayu dah start bertweet dengan membe twitter bukan diaorang replay p0n , sombong sangat . ayu rase macam borak sorang-2 jee dekat twitter t0e .
Please help me thinking about that !


Older Post Newer Post