De'Fake Smile ϟ




Benci kau !
16 December 2011 | 4:51 AM | 0 Students


hello ! hari nie ayu dapat lagi satu number yang ayu takkenal lansung . Bile ayu tanye mane dapat macam-2 alasan dia bagi , puas ayu pujuk dia mane dia dapat number fone ayu nie , ayu memang taktahan dah masuk dia kan-2 dia orang ke-6 yang pernah mesej ayu and ayu takkenal lansung sape dia . Dia tanye soalan yang same iaitu ' boleh kenal ? , nama sape ?' kalau ayu cakap takboleh karang dia poie jual pulak number ayu dekat orang lain tapi ayu takjawab boleh ayu just tanye dia 'mane dapat number nie , t0e je soalan ayu' . Yee , dia mengaku dengan ayu membe dia kasi , and sekarang ayu dah tahu sape yang sebarkan number ayu dekat dia , orang yang sebarkan number ayu t0e kawan sekelas ayu tok tahun nie and tahun depan , memang tiap-2 tahun ayu kene hadap muke dia jee lah nie . Kadang-2 dia mengatal dengan ayu , ayu taklayan okay , sorry skit . Ayu just nak bagi dia peringatan okay :-
Takpayah lah kau susah-2 nak sebarkan-2 number aku , nanti satu hari ALLAH balas bende yang same akan jadi dekat kau ataup0n adik kau nanti , so be carefull yeah !
Sincerity ✿


Older Post Newer Post