De'Fake Smile ϟ




Naik Sekolah ? Perlu Ke ?
28 December 2011 | 6:37 PM | 0 Students


\\Assalamualaikum// . lame nye ayu tak update blog kan -2 . Makin nak dekat naik sekolah nie lah makin pemalaz ayu nak buat kerja . hihiw . nak protes gitu tak nak naik sekolah . Ayu rase macam kejup je cuti sekolah nie , pejam celik pejam celik dah nak naik sekolah ayu p0n dah nak form3 . okay , esok and lusa ayu tak dapat update blog tau sebab ayu pergi bercuti dengan family . tengok t0e ? dah nak naik sekolah baru nak pegi bercuti kan-2 , biarlah lain dari yang lain sikit :D . Famliy ayu takkaya macam awak , ieyalah awak yang tengah bace nie lah , kiteorang pegi bercuti dekat PD jee , senang sikit dekat lagip0n 2 hari je kan bukan lame mane p0n . Gerenti ayu tak mandi laut dekat sane nanti , hang gile ke hape ? karang nak sekolah muka terbakar je , orang naik sekolah muke berseri-2 , haha . Dapat tengok je lah diaorang mandi laut , sodeh :D .

Sincerity ✿


Older Post Newer Post