De'Fake Smile ϟ




Apa P0n Tak Boleh !
12 December 2011 | 11:50 PM | 0 Students
hello ! nak tau satu rahsia tak ? ouh , rahsia takboleh bagitau erk ? okay-2 bukan rahsia , nak tau tak selalu nye budak lelaki yang ayu chatting dekat IM ayu dah layan sekrang , kenapa ? entah lah , ayu rase macam , perlu ke layan ? mybe korang nak cakap ayu sombong , taklah . pasal sepupu ayu yang pernah ayu cerita dekat blog nie p0n selalu antar mesej kat ayu , ayu takbalas p0n , kadang-2 rase sian jugak kan , tapi ayu taknak bagi harapan ! mybe korang cakap ayu perasaan , ayu takbiase lah dengan sepupu sendiri ber'awak , saya ' . karang blek kampung nampak muke dia jee , grr . segan tau tak ! dah lah susah nak terangkan apa ayu rase tapi perasaan taknak layan budak lelaki dekat facebook bermula daripada capital A .
Semua ayu nak , capital A lah capital N lah . #APTB !


Older Post Newer Post