De'Fake Smile ϟ




Amanat !
13 December 2011 | 7:18 AM | 0 Students
hello ! ayu just nak share dengan korang bende nie , ayu harap korang bace dengan penuh sopan nyee , ayu p0n taktau lah nak percaya ke tidak . ayu siarkan nie bukan bermaksud ayu percaya dengan bende nie yang ' kalau tidak siarkan anda akan ditimpa musibah' , kalau kita percaya dengan bende nie 100 % takboleh pulak , aduh susah nak cakap lah , senang cite . tapi ayu ade abaikan bende nie , sekrang nie ayu dalam masalah . nak tau masalah dia apa ? ayu lupe password shoutmix ayu , and taksilap ayu ade buat 2 account shoutmix . ayu buat 2 p0n sebab ayu lupe password yang lame punye , and sekrang korang tengok dengan shoutmix korang mesti ade tulis IMPORTANT NOTICE ? betul tak ? shoutmix nak kene kan bayaran kepada pengguna shoutmix tahun hadapan . aduhaiii !! rase sakit hati gile nie baru je lepas masalah pasal lupe password myspace sekrang shoutmix pulak , APTB ! okay let's start .
Baca sampai habis!
Kata yg pling indah adalah 'Allah'
Lagu yg pling merdu adalah 'Azan'
Majalah yg baik adalah 'Al-Quran'
Senaman yg baik sihat adalah 'Solat'
Diet yg sempurna adalah 'Puasa'
Kebersihan yg mnyegarkn adalah 'Wudhuk'
Perjalanan yg indah & menakjubkan adalah 'Haji'
Kita buktikan sama ada ini benar atau tidak?
"Allah Anta Lantu Afrajantum"
Kirim ke 13 (tpi yg Islam) maka esok pagi pda jam 4:44, seseorg yg kamu syg akn call/sms kamu.
Jika lima hari tidak dikirim, maka semua org akan menjauhi kamu.
Don't sent back, sebarkan lah pada org laen.
Selama ini mcj psl cinta slalu dikirim, sedangkn tntang agama tidak! Malah diabaikan.
Ini Amanah.


Older Post Newer Post