De'Fake Smile ϟ




U ARE MY BESTFRIENDS !
09 November 2011 | 8:36 PM | 0 Students
hey korang , hari nie 10/11/2011 ayu dapat result akhir tahun . hm boleh lha tahan . alhamdulillah tapi ayu sedih sebab kawan baik ayu syazwanie t0e markah dia rendah dari ayu . ayu nak same kelas ngn dy tahun depan lhaaaaa !!!! . kiteorang start kenal dari tahun 5 , nak kate rapat boleh lha . suam-2 gitu . lepas naik tahun 6 kiteorang taksame kelas . so kiteorang takrapat lha . then mas0k form 1 jumpe dy , so trus cop dy tok duduk sblh ayu sbb kiteorang same kelas . weee ~~ . kiteorang mule rapat dengan dy , ayu selalu cerite tentang kawan laki ayu dekat dy , dy p0n same . tapi ..... kalau tahun depan kiteorang taksame kelas ayu nak cite kat sape lagi ? mesti ayu takrapat dengan dy lagi . aduhhh ! dy nie kan-2 suke belanja ayu makan nasi ayam / ikan sembilang . ayu taknak sebab nak diet konon nyee lha weyy . puihh lha ! haha . tapi dy nak belanja ayu gak kan . bak kate orang ' rezeki jangan ditolak maut jangan dicarik ' . ayu bukan amek kesempatan kayy . ayu suke kawan ngn dy bukan sebab nak sruh dy belanja ayu tiap-2 hari okay . ayu suke kawan
dengan dy sebab dy selalu dengar cerite ayu walaup0n takbest . and dy dah tahu banyak tentang ayu , dy tau ayu suke sape , ayu benci spe . love u freinds !



nnty kau jumpe kawn baru jangan lupe aku nyee beb ! saya kau sampai mamp0s walaup0n kau suke buat aku marah , and aku selalu marah kau , sorry lha selame nie aku selalu control kau , sebab kau selalu mengadu masalah kau kat aku , takkan lha aku sebagai kawan kau nak biar jee kau cm t0e . walaup0n orang selalu ckp aku control life kau , aku taknak kau cple then clash lepas t0e nangis-2 . sekarang aku nak cakap tahniah sebab kau berjaya single berbulan . kan aku penah cakap kau mesti boleh single punyee . kalau nak cari boyfriend kau kene kenal dy dlu , ikut hati kau , jangan tergesa-2 nnty kau menyesal jugak . love u lha budakkkk !


Older Post Newer Post