De'Fake Smile ϟ




Siasat dulu !
26 November 2011 | 5:11 AM | 0 Students
hello ! hari nie ayu nak cerita pasal 'terlalu percayakan kawan' . okay sekrang ayu nak bagitau kepada followers ayu yang ayu takpernah percaya cakap membe ayu . ayu akan percaya lepas ayu siasat bende t0e btol or tak ataup0n ayu ikut kata hati ayu . ayu dah penah nak percaya kawan , kalau ayu percaya dia sangat-2 nanti ayu senang kene pijak kepala . stop lah sekali jee ayu kene pijak kepala dengan membe ayu sendiri . ayu malaz nak ungkit kisah lama , kalau korang nak tau pasal ayu tipu dengan membe ayu sendiri korang crik lah post t0e dalam blog nie , kemungkinan korang takkkan jumpe sebab post t0e dah lame lah .

HARAP KORANG TAKJADI MACAM AYU ,
JANGAN TERLALU PERCAYAKAN KAWAN AWAK T0E KAYY


Older Post Newer Post