De'Fake Smile ϟ




RINDU AWAK !
18 November 2011 | 5:02 AM | 0 Students
hello stalkers ! hari nie habis lah persekolahan bagi tahun 2011 . kejup je rase kan , ayu rase macam ayu baru nak masuk form2 , tapi hakikat nye tahun depan ayu masuk form3 . memang jarang lah ayu nak online , update blog sume . okay , sebenarnye ayu bukan nak cerite pasal t0e sume ayu nak cerite pasal budak lelaki yang selalu ayu story kat blog nie . kalau sape taktau , pandai-2 lah korang older post kayy , crik sampai jumpe :D . wanie cakap dia nak pindah sekolah tahun depan , sekolah yang dia nak pindah t0e dekat selangor . wuhuu ~ tapi ayu tengok gaya mcm dia takpindah p0n , selalu orang pindah gelabah nak crik kerja khsus sume t0e , nie ayu tengok dia relaks jee tktau lah takut perasaan ayu je kan . tapi ayu harap dia takpindah lah , ieyalah mybe tahun depan lah kiteorg last jumpe t0e p0n kalau dia tkjdi pindah tahun nie . tdi last sekolah dia tkdtg p0n , hm rindu nak tgk mukee dia :P . dia dah dua hari berturut-2 tkdtg . bru dua hari ayu kau dah rindu kan mcm mane lah kalau dia jdi pindah tahun nie , hurm cm ner lah agak eh kan . harap-2 dia takpindah lah eaa , kalau dia bace nie mati lah ayu , malu k0tt . hihiw , bagus gak kalau dia bace kan , biar dia tkjdi pindah .

my heart just only for you




Older Post Newer Post