De'Fake Smile ϟ




PEREMPUAN PAKAI TUDUNG ?
22 November 2011 | 7:18 PM | 0 Students
hello ! selamat pagi stalker :3 . hari nie ayu nak story pasal budak bertudung , yeah ! ayu memang pakai tudung , kenapa ada masalah ? okay sekarang nie banyak orang cakap :-

1. pkai tdung tapi naik motor dengan budak lelaki
2. pkai tudung tapi buat bende taksenonoh
3. pkai tudung tapi berDating *berpengang tangan*

- okay kat sni ayu nak beritahu korang and korang yang suke judge perempuan yg pkai tudung nie sesuke hati korang jee kan . k0rang nampak perempuan pakai tudung naik motor dengan budak lelaki ? then korang terus 'cakap apa lah , pakai tudung tapi naik mto dengan budak lelaki ' , hello ? korang try tanye budak t0e , sape lelaki t0e ? kalau dia jawab abg dia , korang dah fitnah dia , kalau dia jawab boyprenn dia , hah korang tnye lagi soalan kat dia"kau pakai tudung ikhlas taknie" pade ayu kay , mesti diaorang pakai tudung dipakse mak bapak or boyprenn diaorang sruh . so , diaorang pakai tudung tak ikhlas . nie korang nampak jee budak pakai tudung buat bende taksenonoh mule lah korang cakap 'name je pakai tudung tapi perangai ...' teng0k toe , habis semua budak pakai tdung kne tempias dia .

PENGAJARAN:-
Jangan nak munuduh orang sesuke hati sebelum korang siasat bende t0e and kepada perempuan yang memakai tudung termasuk ayu kalau dah pakai tudung t0e , jangan lah buat bende taksenonoh . awak tau tak awak dah bagi nama buruk t0k perempuan pakai tudung , sekrang perempuan pakai tudung dipandang rendah sebab perangai awak t0e . ayu takcakap ayu prefect okay , ayu p0n selalu buat salah . hihiw . kepada sesiapa yang terase ayu mintak maaf okay , ayu takberniat p0n nak sakitkan hati sesape , nie just pendapat ayu sahaja , ayu p0n pernah buat salah . everyone is not prefect right ? yeah !


Older Post Newer Post