De'Fake Smile ϟ




LUAHAN PERASAAN
04 November 2011 | 2:00 AM | 0 Students
satu hari t0e aku dapat tahu dari membe-2 kau yang kau suke aku , aku mule-2 malaz nak percya , aku ingatkan kau main-2 , so aku buat dunno jee lha . lepas t0e kau start senyum-2 kat aku , aku p0n senyum lha balik . senyum kan satu sedekah . so taksalah kan kalau aku balas senyuman die . then dah lame-2 kite senyum-2 . satu hari t0e kau chattting ngn a fbee . kau tegur aku , kau cakap "woi" takde budi bahasa betul lha kau nie , kau tau takperasaan aku time t0e ? aku rase happy gile babun rase cam nak guling-2 jee . lepas aku reply kau , kau mintak number aku kan-2 , hey kau nie bukan dulu kau ad number aku ker ? grr . then kau start mesej aku . aku balas lha tapi takboleh sent . kau tau tak kenapee ? kredit aku buat hal tinggal rm 0.00 . perghh memang gelabah crik kredit lha sebab nak bls mesej kau . sampai aku pinjam kredit abg aku but taksampai-2 pulak kat fon aku . sakit hati gile lha time t0e . then aku terpikir pulak nak gune sostopup . then mybe kau rase aku lambat reply mesej kau , kau k0l aku kan , sorry aku takjawab sebab aku baru nak reply mesej kau weyy , hihi . lagip0n aku pemalu ble nak jawab k0l budak laki . lepas t0e kite mesej-2 akhir sekali kau antar kat aku "iloveu" tapi aku takreply p0n "iloveutoo " , then kau mesej aku balek kau sruh aku jwb iloveu kau . HAHA , sorry aku takromantis pulak time toe , muhehe . then kau takmesej-2 aku p0n kan-2 , wani ad sruh aku start mesej dy pulak , haiyoo ~ taktau ke aku nie kan pemalu orang nyee . tuih skitt weyy ! HAHA . dah bpe bulan kite takberhubung just senyum-2 kat sekolah je kan-2 . then kau mesej aku selepas beberapa bulan , tapi kau takcakp 'iloveu' p0n kan-2 . aku takkesa p0n lha sebenarnyee . lepas t0e kau ad k0l wani kau cakap , kau segan nak mntk cple ngn aku , eh bukan segan belum bersedia kate nyee lha . tapi kau akan cube mntk cple ngn aku lepas raya . tinggal bape hari je lagi nak raya kau k0l wani kau cakap kau taksure lagi nak mintak cple ngn aku sebab kau ad pilihan lain iaitu membe rapat aku gak . esok nyee wani gtahu aku psl t0e , aku senyum mase wani ckp cm t0e tapi hati aku ? hancur gilee . aku nak menangis kat situ gak tapi aku cover sebab depan membe k0t . malam t0e mse nak tdo aku ingtkan blek ap wani cakap air mate aku tetibe je kluar , wey kau dah buat seorang perempuan menangis , aku takkesa p0n kalau kau nak cple ngn aku or tak , tapi jangan bagi aku harapan yang terlalu tinggi . tolong lha . start dari t0e aku belajar nak beci kau , tetibe satu hari aku nak pg toilet dengan wani , aku nampak kau dri jauh mkne nyee kau akan bertembung ngn aku , mse kite bertembung t0e aku takpandang lansung muke kau , sebab aku benci kau ! tapii wani cakap ... dia sebut name aku , weyy kalau taksuke takpayah sebut-2 name aku , jangan bg aku harapan lagi , selalu aku pg tandas mmg kne lalu depan kelas kau kan , setiap lalu dpn kelas kau aku takpandang kelas kau , and ad satu hari t0e kau jumpe wani wkt0 kh , mse t0e aku takde aku pg bilik ert , kau tnye dy asl aku takpandang kau time lalu depan kelas kau kan ? aku lupe ap wani jwb , tpi aku nak bgtau kat kau , aku taknak simpan harapan kat kau lagi . cukup lha ! sampai lha akhir tahun wani cakap kau nak pindah sekolah , serius memang aku sedih tapi aku diam jee , aku malaz nak pikir pasal kau lagi . and mybe tahun nie last kite jumpe kan-2 sebab lepas PMR aku pindah sekola habis jee SPM ataup0n 2 tahun selepas SPM aku pindah johor . ia memang kite takkan berjumpe , aku harap kau berjaya dalam kehidupan kau disanee . aku dah maaf kan kau , and untuk pengetahuan kau , kau lelaki yang paling baik aku pernah kwan , wlaupon kite takrapat p0n , aku harap kite boleh jd kawan . AMINN .


Older Post Newer Post