De'Fake Smile ϟ




Kerisauan !
26 November 2011 | 8:34 PM | 0 Students
hey korang ! ayu risau lah sekarang nie , ayu risau pasal myspace/friendster ayu yang dlu-2 t0e , ayu nak delete account t0e tapi kan-2 ayu lupe email and password aduhaii , dah lah gambar ayu ade dalam t0e , agak-2 korang kan lah dia delete tak account t0e kalau kita dah lame gile takbukak , tolong jawab ! i need your answer please . kalau kauorang tau jawapan eh , tolong bagitau ayu secepat yang mungkin , ayu risau nie .
Menyesal buat account myspace and frienster


Older Post Newer Post