De'Fake Smile ϟ




Kerisauan ! #2
26 November 2011 | 5:59 AM | 0 Students
hai , ayu risau lagi lah korang pasal password and email myspace/friendster ayu t0e , korang mesti cakap , ' alaa , relks lah ' ayu memang boleh relks tapi masalah sekarang nie hati ayu rase taksedap lansung , rase risau 100% , korang nak tau tak sebenarnye ayu risau pasal apa ? ayu risau kalau satu hari nnti ayu takde dalam dunia nie , sape nak padamkan gambar ayu ?! sapa nak delete kan account t0e sume ?! seriusly ayu risau , tiap-2 hari makin bertambah kritikal perasaan risau ayu nie . ayu harap sebelum ayu takde dalam dunia nie , ayu dapat padam sume gambar dan account facebook , blog , twitter , myspace , friendster dan yahoo messenger . AMIN ...
YA ALLAH TOLONG LAH HAMBA MU INI UNTUK MEGINGATI SEMULA PASSWORD DAN EMAIL DALAM MYSPACE DAN FRIENDSTER SEBELUM HAMBA MU INI MENINGGALKAN DUNIA INI , AMIN .....


Older Post Newer Post