De'Fake Smile ϟ




Keliru !
25 November 2011 | 9:36 PM | 0 Students
*nak jadi sweet mcm nie boleh tak?*

hello ! ayu nak cerita pasal capital A ayu t0e , ayu keliru lah nak tunggu dia lagi ke tak , sebab akak ayu selalu cerita perangai buruk dia and selalu larang ayu contact dia . aduhaii ! tapi ayu sayangkan dia ! tapi dia dah pernah buat ayu sakit hati , pernah buat ayu menangis , pernah buat ayu tertnggu-2 dia mcm tunggul jee kan . grrr pening ! ayu rase rase sayang ayu dekat dia just only 45% . malam tadi ayu mimpi seorang lelaki nie , ayu pernah rapat dengan dia , and tetibe ayu rase sayang kat dia . OMG ! tapii .. dia dah ade girlprengg , so ayu taknak ganggu dia . kitaorang pernah nak KPLE tau , tapi dah tkde jodoh . time t0e jugak lah kiteorang last contact == . tapi ayu lebih sayangkan dia drpde capital A t0e , tengok sume lelaki ayu nak , hihiw . sokey , ayu takkacau p0n lah lelaki yang ayu mimpi t0e , dia kan dah ade awek . so ayu takkacau hubungan orang . okay ayu singlee je lah lagi senang tapi ayu akan rase sunyi .

KELIRU DENGAN PERASAAN SENDIRI


Older Post Newer Post