De'Fake Smile ϟ




JANGAN MENANGIS LAGI
15 November 2011 | 8:20 PM | 0 Students
* maaf gmbar di atas tiada kene mengena*

hey guys , hari nie ibu bapa pergi sekolah amek duit RM 100 t0e . yahooo ! perkara favourite ayu . and hari nie jugak ayu masok kelas baru , tapi ayu taksuke kelas baru ayu t0e , dah lah kecik*bak kate shareena* , atap bocor lak t0e , hujan krang susah nak belajar , and pekara yang paling ayu taksuke + benci ayu terpakse berpisah dengan syazwani . ingat nyee lagi sekali TERPAKSA ! syazwani tdi nangis sebab budak kelas ayu ad ejek dy sebab dy turun kelas . cinabeng punye membe kelas . jangan risau syazwanie , yang stay t0e kebanyakan nyee meniru , lagi sekali kebanyakkan nye meniru . lain lah kalau dy orang buat sndri time peperiksaan akhir tahun t0e . setakat ddk kelas pandai tpi meniru baik tkpyh doe . ingat wani kau kene buat yang terbaik untuk PMR nnti . mse t0e lah kite tau sape lagi pandai dri spe , jangan fikir psl kelas sangat , kat mne p0n kau duduk , kalau niat kau nak belajar . kau mesti berjaya . jangan duduk kelas pandai tpi belajar meniru jee kje .

jangan fikir korang akan sentiasa berada di atas ,
sesekali juga korang akan turun dan berada di bawah .
so thinking first before you talk !


Older Post Newer Post