De'Fake Smile ϟ




I will miss you ..
15 November 2011 | 4:07 AM | 0 Students


hey guys , hari nie 15.11.2011 ayu jumpe membe rapat ayu mase sekolah rendah . nama dia LIDIYA BATRISYA BINTI HAMIDON . hihiww . mule-2 terserempak dengan dia . gile happy rase nak peluk jee dia tapi segan lah sebab ramai orang time t0e , kite orang terjumpe dekat PUSAT DAKWAH ISLAMIAH PAROI , yeah ! Lidiya tempat t0e lah last kite jumpe beb ! kau still ingat lagi tak , sekolah rendah dulu kan pernah buat rombongan pergi sane tapi kite tak tidur sebilik . aku tidur dengan fatin kau tidur dengan dayana and siti . malam pertama kite tidur kat situ kau tengah-2 malam ketuk pintu bilek aku . yee lah memang aku taktakut nak bukak . sengal punye kawan. last-2 korang bertige tidur bilik same dengan aku . haha . lawak kott . malam kedua takdpt sebabcikgu kat situ dah tau kite tak tidur bilik sendiri . aku rindu gile time t0e siutt ! . sepanjang kite kat pusat dakwah kau duduk sebelah aku . kite berborak-2 , mengumpat-2 . hihiw . sorry beb sebab time balek t0e , aku takjumpe kau dlu . sekolah aku kluar awal sebelum majlis habis . kuang aja kan . hihiw . btw aku nak cakap tahniah sebab sekolah kau menang pertandingan dalam kateogari FACEBOOK , VIDEO . anyway thanks tulis something special to me dear . :)

one day when the sky is falling ,
I'll be standing RIGHT NEXT TO YOU


Older Post Newer Post