De'Fake Smile ϟ




I WAS BORED TODAY
17 November 2011 | 5:27 AM | 0 Students
hello ! hari nie ayu bosan gilee duduk dekat sekolah t0e , pergi sekolah just nak penuhkan kehadiran je , sebab ayu dah banyak kali takdtg sk0la . biase lah budak pemalaz -.- . dekat sekolah tadi ayu just berborak , kemas kelas , tidur Zzzzz . mase ayu kemas kelas , ayu nak pinjam penyodok kat kelas mybestie wanie , then ad budak nie sebut name budak lelaki yang ayu selalu stroy kat blog nie . mase dia sebut name budak t0e , ayu just diam ,senyum then amek penyodok pegi balik kelas ayu . taksangka pulak ayu dia ad cerite pasal ayu dekat budak t0e , hmp kenpa kau cerita wey ? tolong jangan bagi aku harapan okay . dah habis pasal dia . es0k last sekolah mesti main baling-2 tepung nnti . ayu boring t0e lah pasal story p0n tkbest and pendek , sorry guys next time ayu cerite story yang best-2 kayy . :))



Older Post Newer Post