De'Fake Smile ϟ




Harap ingat balik
26 November 2011 | 10:56 PM | 0 Students
hello ! hari nie seriusly ayu memang takde mood lansung ! ayu fikir kan tentang gambar ayu dalam myspace and friendster t0e , serius sekarang ayu risau gile nie . sekarang nie ayu rase cm nak nangis je , mybe bagi korang bende toe perkara kecik jee kan , entah lah ayu p0n taktau kenapa perasaan ayu nie rase risau tahap kritikal ! kalau ALLAH bagi ayu satu peluang lagi t0k ingat kan balik password and email ayu t0e , dah bersyukur dah , ayu just nak delete account t0e , kalau takboleh delete p0n takpe lah ayu just nak delete gambar ayu dalam t0e je , t0e jee yang ayu mintak . korang tolong doakan ayu supaya ayu ingat balek password/email ayu tok myspace dan friendster , AMIN.....
ya ALLAH , tolong bantu hamba mu ini .


Older Post Newer Post