De'Fake Smile ϟ




Fake smile first !
27 November 2011 | 12:30 AM | 0 Students
hai korang ! nak dengar satu cerita tak ? malam tadi kan-2 dalam pukul 11.30pm ayu terjumpe satu buku nie , mse ayu kecik-2 lah kat situ ade tulis email myspace ayu !! alhamdulillah , ayu happy sangat-2 ayu tr0s bukak laptop then ayu try satu-2 password yang pernah ayu gune t0k blog nie jugak , akhirnyaa boleh bukak myspace ayu korang ! ya allah , terima kasih ! ayu gembira sangat-2 time t0e , tapi ayu hanya gembira 50% jee , lagi 50% toe dekat friendster , ayu still takdapat jumpe email/password friendster ayu t0e . korang doakan ayu lagi eaa ! harap-2 dapat jumpe email/password untuk friendster ayu secepat yang mungkin . Aminnn ...
ayu harap ayu dapat jumpe atau ingat email dan password friendster ayu toe secepat yang mungkin , AMIN..


Older Post Newer Post