De'Fake Smile ϟ




ALL ABOUT AYU !
02 November 2011 | 7:52 AM | 0 Students
hey guys , ayu nak cerita sikit pasal ayu . boleh tak ? boleh tak ? muehehhe , okay boleh . jom start !
nama penuh ayu sebenarnye NOR AYU BINTI OTHMAN . ayu tak name ayu pendek , dalam adik-beradik ayu kan-2 name ayu yang paling pendekkkk . sedehh arr cm nie , sume orang name panjang-2 sampai takmuat kertas , okay cite saya gebang :XD . sebenarnye ayah ayu nak letak name " MAS NOR IDAYU BINTI OTHMAN . ewww ~ macam name penyanyi dangdut t0e kan-2 , taknak lha copy name orang >,< , mak ayu tanak letak name t0e cause name t0e panjang sangattt , biase lha orang dulu-2 kala . ayu ade 5orang adik-2beradik , 2 lelaki 3 perempuan yang comel . muahahaha . first abg ayu umur dia dah 21 tahunn , MOHD AIDIL and abg number 2 pulak umur dia 18 tahun , MOHD AZMIR , yang ketiga akak saya umur dia 17 tahun , NOR AQIDAH , and yang paling comel budak yang sedang menaip nie lha . hihi . yang lastly , adik saya umur dia 12 tahun , NOR ANIS . sume name adik-beradik ayu mesti ade huruf A right ? biase lha shati sejiwa letuwww . okay cite psal ayu pulak kayyyy . birthday ayu 24.01.1997 kasi besar skit , korang nampak tak tarikh t0e ?? jangan lupee tau , kalau takbg hadiah p0n ayu takkesa lerr , just wish ayu dah happy okayy . ayu sk0lah kat SMK PANCHOR . korang ade ker ? jeles takk ? hihi . okay cerita pasal perangai ayu lah . okay ? ayu nie sebenarnyee suke marah orang , and dyorang sume anggap ayu garang , tapi for your information ayu nie dalam garang-2 ad kelembutan okay . dah korang cari psl ngn ayu mne tak ayu mrah korang kan . sekarang ayu nak ckp PADAN MUKEE ! ayu jugak seorang yg caring mybee , ayu suke selesaikan masalah membe-2 ayu walaup0n mslh sndri takselesai p0n . membe yang mslh dy , ayu selalu selesaikan mybesfriend of course nur syazwani and hazzaneyzah <3 . yang byk mslh wani lha , mslh ngn boyprennn dy lha mslh ngn membe lha . sakitt otak dibuat eh . and untuk pengetahun korang ayu nie kalau bab boypren-2 nie , ayu memilih gilee . seriuss ! ayu akan pilih dari perwatakan dan watak dy okay , nie bukan t0k berlakon okay .

1. handsome (harus)
2. penyayang (wajib)
3. solat 5waktu (wajib-2)
4 .caring (harus)
5. sopan-satun (wajib)
6. ade mase hadapan (wajib)
 
okay t0k kali nie t0e jee lha kot , tapi taksemestinyee ap yang ayu tulis t0e korang wajib ad , kan ayu tulis "harus and wajib" t0e , wajib memang wajib lha kan , takboleh diubah . muktamad . and ayu sebenarnyee susah nak cerite kan mslh ayu dekat orang lain , ayu lebih selesa pendam sorang . walaup0n kadang-2 ayu menangis :'( . setiap minggu mesti ayu menangis . sebenarnye ayu nie cepat terase ngn ap korang cakap , lagi-2 lha bende t0e tentang keburukan ayu . mesti time t0e ayu nak ngis , but ayu cover . ayu nie suke menangis lha menyampah ! kalau marah p0n menangis , kalau sedeh lagi lha takpayah cite . ayu taktau nk cerite kat spe , smpai skrang ayu takjumpe orang yang boleh simpan rahsia ayu . saat nie ayu just ad wani yang slalu dgr mslh ayu . tapi ayu takpenah crte kat die mslh ayu ngn family ker , ayu slalu cte kat dy mslh dgn membe or boyprennn . muhehehehe . ayu nie jugak kadang-2 suke iri hati or dengki ngn orang . ayu taksuke tgk orang lebih dari ayu ,jahatkan ayu nie ? ish-2 , tapi ayu takde lha smpai takkwan org t0e , ayu just PENDAM , tgk pendam lagi . kadang time ayu ad mslh ayu rse hati ayu cm disiat-2 sakit nyee ALLAH jee yang tau . ayu jugak susah nk suke dekat seseorang t0e , memang susah . tnye lha wani ayu mne ad layan laki sgtt , sebab ayu memilih . yes i'know that ! . korang tau takcite-2 ayu dah besar nnti , ayu nak jdi ahli perniagaan , tpi ayu taktau nak berniaga ap . kalau ayu dah ad byk duit nnti ayu bwk family ayu insyallah pg menunaikan haji . t0e impian ayu ble ayu dah kaya nnty . tapi ayu takot impian ayu taktercapai cause ramai dah hebih psl "dunia nak kiamat" ? grr . risau beb ! ayu nie kalau dah suke kat seseorang memang ayu susah nak lupekan die , seriusly , kecuali ayu dah jumpe pengganti dia lha ., "wani aku tipu kau , aku cakap aku dah lupekan die , sebenarnye aku takpernah lupekan die , selagi dia ad kat depan mate aku , aku atkboleh lupekan dia , sorry beb , sebab tipu kau , aku taknak kau risau , bialha aku pendam mslh aku sorang-2 " . ayu nie suke ketawa , tapi dalam kegembiraan ayu sebenarnye ayu sedih , ayu ad byk mslh tpi ayu akn cerite mslh ayu yg takbrpe nk rahsie jee kat wani , yang private memang ayu takpenah crte kat wani , ayu bukan takprcye dia , ayu belum bersedia nak cerite mslh ayu dengan kawan-2 ayu . insyallah ayu boleh hadapi sorang-2 . doa kan ayu eaa kawan-2 . and untuk kawan-2 yang selalu cakap ayu garang sebenarnyee kan-2 ayu takgarang , hobi ayu marah orang tapi ayu taksuke orang marah ayu . haha . ayu ad jugak manje okay ., ewah-2 ~ tpi bukan ngn korang lha kan . wat pe ngn korang buang mse jee ngn boyprenn lha . haha . tpi ayu takde boyprenn so ayu takboleh manjee okay . ex ayu jee tau ayu nie manje or tak kan ? angguk skrang . hihi .and ayu ad ucapan t0k lelaki yg bg ayu harapan t0e-2 , harap bce lha eaa . hihi .

p/s : - jangan bgi ayu harapan kat awak kayy , ayu kan penah cakap ayu susah nak suke kat lelaki , awak dah heboh kat membe awak yang awak suke ayu , then bile ayu tau , awak bia jee kan saya cm t0e kan-2 , smpai hati awak :'( . sokey saya takkesa p0n lha wakkk . just saya nak cakap  jangan pernah bagi harapan dekat perempuan . lepas t0e dah bgi harapan tinggalkan dia cm t0e jee . pernah takfikir perasaan dia ? pernah-2 ? fikir dlu sebelum cakap , jangan nak main lepas jee . kalau awak belum bersedia . sokeyy . tp takyah lha heboh yang awk suke perempuan t0e smpai dia tahu then dia suke kat awak , lepas t0e awak buat dunno jee ngn dia . awak paham tak ?? kalu takpaham bce lagi sekali , kalau takpaham gak . straight tnye saya . sesekali gentelmen skitt . okay ? peacee :))




Older Post Newer Post