De'Fake Smile ϟ




SELAMAT HARI RAYA
10 September 2011 | 8:20 PM | 0 Students

hai semua , sihat tak ? kurus lagi kerr ?? HAHA . ayu nka cerite nie , nak dengar tak ? taknak sudahh >,< . sememnjak bulan syawal nie menjelma ayu selalu pegi umah orang . and taksah kalau pegi umah orang t0e takmakan ( okay , time nie pening) . ayu nak tnye nie , knpee berat badan ayu naik , knpe ayu ontheway nak gem0k . HAHA . mase puase makan skit jee , tapi berat badan turun p0n skit gak , mse raya makan skit jee , berat badan naik banyak , nie nak mogok nie ! aduhaii , sepaptutna makan skit naik skit cuk0p lah , nk byk-2 pulak ape hal !!! stress!! da ramai cakap ayu gem0k , and ayu tgk gmbar raya ayu , yes , ayu mmg gemok ! wekk >,< ! takpe , start ms0k bulan 10 insyallah ayu taknak makan nasi . (bajett) kalau terigin sesangat p0n makan skit jeee lah , and sekarang ayu da start jarang makan malam , accept raya . HAHA . dah tuan rumah pakse-2 makan , takkan nak pandang jee ,sian dy tau-2 msk penat-2 nak sruh makan , kite pandang jee . takbaik-2 . HIHI . satu bende ayu malz nak buat untuk trun kan berat badan . bersenam ! harap kat sek0lah jee lah ayu bersenam , sebab ayu nak bersenam cm ner kat rumah nie , ayu dah lah duduk kuarters p0lis , kalau nak jogging dlm kawasan t0e jee lah . b0leh jogging kawasan luar but siap lah ayu kne kejar anjing , kuang asam punya anjing , ayu naik mt0 p0n dy kejar inikan nak joging , HARAM lah dy takkjar accept dy tdo . sebab blkang umah ayu semua orang cine . kalau ayu jogging kat kawasan kuartes nie , mmg kne gelak lah kan , orang lain takjogging ayu sorang jee jogging mcm orang gile . t0e lah sebab ayu mlz nak bersenam . harapkan kat sek0lah jee lah , t0e p0n kadang-2 taksukan kalau sukan p0n membe malaz nak main , habis t0e ayu nak main sorang-2 lagi sekali wahai kawan tersyang <3 . kalau bab makan pulak , mse ayu diet t0e lah mak ayu msk makanan sedap-2 perhh , saba je lah . kadang-2 ayu makan gak . nak diet sgt mmg taklah . tgk lah , kalau ayu dit tr0n p0n 1/2 kilogram jee . okay lah , penat tulis ayu nak pegi beraya pulak .


Older Post Newer Post