De'Fake Smile ϟ




RAHSIA LAGU
05 September 2011 | 2:49 AM | 0 Students



assalammualaikum >,< . ayu nak kongsi cerite b0leh tak ? tapi ayu tak0t korang meluat pulak kan . KPA (kesah pulak aku) hihi . gurau-2 . k0rang dga taklagu kat blog ayu , tajuk lagu dy (pergilah ayu) . ayu da lme crik lagu nie , wlaup0n lagu nie da lame , ayu suke lah sebab lagu nie kne gile lah ngn jiwa ayu cewahh :P . lagu nie jugak membuatkan ayu ingt kisah lame ayu yang dah lame ayu lupekan . ayu try paham lirik lagu nie , but ayu takpaham tapi KPA ayu , jji ayu suke lagu nie and tajuk lagu t0e mcm nak sruh ayu pegi jee . seih tau :'( . sokeyy ayu tau t0e just sekadar tajuk takde kne mengena ngn ayu p0n ayujee perasaan nie , sokey-2 "ayu okay jee" HAHA . btw ayu nak bgtau followers sume yang ayu da berjaya lupekan die dri hidup ayu yang cute ini . HAHA . tapi die stu sek0lah ngn ayu kan , susah la skit , kdang-2 teringt kan die , but kjup jee lah . rase mcm nak pindah sek0lah je . senang takpayah tgk muke dy lagi walaup0n rindu . yes , saya gedik . setiap perempuan mesti ade 'kegedikkan' okay , kalau takde t0e bukan perempuan . okay t0e jee lah ayu nak cite , dah takd cite lagi .



Older Post Newer Post