De'Fake Smile ϟ




OMG ! CUTI SEKOLAH DAH HABIS!
09 June 2011 | 7:25 PM | 0 Students
lame ayu takupdate post an blogger,sorry la dear ayu takade idea la nak update ape,kalau ayu main tulis jea nnti awak sume bosan pulak an,so kne pikir btul2 nak update apee,bru la best! skunk yang takbest nye da nak naik skola! amboi2,cik ayu nie manyak mlz mau naik skola maa!! sbb ayu nak membutee kt rumah lagi la bagus an2,lagi p0n ayu malaz la nak mandi pagi2 nie,sejuk tau x??!ayu mmg takleh kne sejuk,kalau tak ann,ayu selsema la jawabnye,awak sume takpecye kea??tanye la kwn ayu yang slalu tgk ayu selsama wanie sygs.hihi..lagip0n an2,ayu baru jea lepas p'pksaan ujian p'tgahan tahun,mesti naik skola trus dpt kertas pekse,orang yang pandai mmg la suke dpt kertas pekse,org mcm ayu taklah pandai sgtt,bukan bodoh k! mtepelajran yang ayu paling takut sains maa,soalan dy mmg susah n ayu nak jujur ayu byk la main taram jea,ko adee??! haha,untuk cikgu sains ayu,sory cikgu ayu takdapat buat yang terbaik tuk ujian kali nie,forgive me ... -.-.okay,takpayah nak emo sgt la ayu,baik la boss! ayu nak cuti lagii laa! please2! sekejap jea ann da nak abez cuti skola,ayu rase mase da makin cepat la,up tap da nak abez cuti,tup tap taun dpn PMR,haha,ayu mmg berhasrat nak dpt keputusan baik tuk PMR nie tpii ayu taknak msuk kelas yang pandai2 sbb ckgu dy sume garang2,ayu takdapat nak belaja dalam ketakutan,ayu nak buat kje skola dgn sukerela bukan dgn paksaan! mmg la tggungjwb ayu buat apee ckgu sruh tpi ayu nak mse ayu buat kje skola tue ayu happy bukan dlm ketakutan! kalau ayu buat kje skola dlm ketakutan ayu takbuat p0n ayu tiru kwn adee la,haha..tapi takla 100%ayu tiru skit2 sudaa la,ayu nie bukan nye bodoh p0n!ayu nak lari tajuk skit bole ann2??ayu nak tegas ann kt sni ayu mmg taksuke org suruh ayu like/comen gmba or status die,kan ayu da ckp siang2 ayu taksuke wt kje dgn paksaan but ayu ske dgn kerelaan..kalau korang sume sruh ayu like/komen tue sume ayu tak kan buat punye,kalau budak bwh ayu,ayu akn saun,tpi kalau atas ayu takkan saun bukan ayu takut tapi nnti kecoh pulak die an,konon nye ayu nie kuang aja la ngn budak senior,puihh la! ko sme pulak aq nak takut bagai! n untuk kwn ayu sorang nie,stu jea ayu nak nasehat ann JANGAN PERASAAN HOT N CANTIK DGN .....(pandai2 la pikir)!!!!okay la guys,kite borak2 lagi ble ayu adee mood nak tulis la sys >.< ...
Photobucket


Older Post Newer Post