De'Fake Smile ϟ




KO TAK PREFECT MNE P0N!
06 June 2011 | 10:22 PM | 0 Students
hey bloggers,
nie pesanan ayu kat sorang budak yang cari mslh dlu!
wey,ko dga sni k...aq tak kan tulis buruk2 psl ko,kalau ko xmulekan tulis buruk2 psl aq kat blog ko!!so ade ubi adee batas adee hari aq blas! skunk aq nak bls sumeee yaang ko tulis kt blog ko psl 'kiteorang'! psl wani ko tak payah nak msuk cmpur idop die,tue idop die ann ske aty die la nak buat apee ko trus kan idop ko supye rmai orang tak benci ko lagi! psl nyza plk,ko takpayah nak nasihat2 org keculai la dri ko tue da PREFECT!! nie dri ko blum tentu perfect ko nak nasihat org bagai..bia la die nak pkai tdung kea tak??tue mslh die n tue dosa dy yang tanggung..ko takpayah nak risau2! n psl aq plk ann..ko tue org melayu takpayh nak dok speaking sne speaking sni! kalau btul ko speaking aq takkesah! n xpyh la setiap mse ko nak speaking ko tue org melayu sedar la skit,kalau nak speaking sgt pegi pindah luar ngre ko speaking la puas2! kalau da batak sgttt nak speaking,takpayah la setiap kali chatting/msj ko nak speaking,n aq takbodoh la wey! ko pk ko speaking ko da ckup bagus la,da pandai la hah!! n takpayah nak kejar glamour la,w2w ngn budak2 hot,ko pk ko w2w tue ko da hot la hah??!n psl maaf2 tue sume aq tak kesa un ko nak maaf kan aq ngn wanie or x! sbb ko pun adee wt salah ngn kiteorg tue la aq da ckp awal2 tdi JANGAN PK KO PREFECT SGT!!!

p/s: kate tak nak gado2 tpi ko yang crik mslh ngn aq,tulis buruk2 psl aq n kwan aq! ko jgn ingt aq takboleh bls! n jgn ingt ko pndai dlm kls ko bole ckp org lain bodoh!


Older Post Newer Post