De'Fake Smile ϟ




Malaysia So Hottest !
06 June 2012 | 12:48 AM | 0 Students

\\Assalamualaikum// . Korang dah makan durian ? hehe ^^ tetibe je ayu tanye soalan macam toe kan , ieyalah kan sekarang musim buah durian . Ayu baru je lepas makan tadi , sedapppp ~ . Sekarang nie makin panas kan ? Mane tak ye kan , dengan pembakaran lagi , dengan orang buat pembangunan lagi and lebih-lebih lagi sekarang musim durian . 

Macam semua orang tahu , kalau kita makan durian mesti kita rase panas kan , yeah ! same like me . Depan rumah ayu nie diorang ade nak buat pembangunan , entah dengan kata nak buat jambatan supaya terus pergi dekat highway lekas . 

Makin panas lah kan tambah-tambah lagi mak ayu nie suke bakar sampah tapi takde lah secara besar-besar . Ayu kalau tau mak bakar sampah ayu selalu sorok lighter , hehe ^^ pastu mak gune dapur tok dapat kan api . Ayu rase macam nak siram je gune air , karang orang cakap kurang ajar pulak . Hm , apa boleh buat . Dah cegah tapi still jugak buat . 

Dah lah kalau malam memang ayu tidur dalam keadaan panas , bukannya takde kipas . Tambah-tambah pulak ayu makan durian . Wahh , memang panas lah kan . Releks lah durian kan tunggu musim dia baru dapat makan , kalau tak jangan harapp . 

Biar lah , lagi 4hari nak naik sekolah kan . Alaa , awat cek rase kejap sangat mase berlalu nie . Pejam celik pejam celik dah tinggal beberapa hari je lagi . Pleasshhh ayu taknak pergi sekolah . Kerja sekolah pon ayu belum siapkan lagi . 

Kerja sekolah ? buat dekat sekolah lah kan ? nama pon kerja sekolah , bukannya kerja rumah . Okayy , good . Apa yang ayu rancang sepanjang cuti sekolah nie kan , satu apa pon ayu takbuat . Yang ayu buat makan , tidur , online , tengok tv . Wahh ~ hebat anak dara Encik Othman nie kan . Well . Sekali sekala je dapat peluang macam nie . Makin gemuk lah aku jawabnyee . 

Sincerity ✿


Older Post